Късо съединение в електроинсталацията причини пожар тази сутрин в цех на обувна

...
Късо съединение в електроинсталацията причини пожар тази сутрин в цех на обувна
Коментари Харесай

Пожар от късо съединение уби 10 работници в руска фабрика

Късо съединяване в електроинсталацията аргументи пожар  тази сутрин в завод на обувна фабрика в съветската Новосибирска област. Загинаха 10 души, сочат предварителни данни на регионалната прокуратура, съобщи ТАСС, цитира ДАРИК. 

В хангара в локалното с. Чернореченский, където са ситуирани производството и складът, са открити 10 тела на починали, сподели по-рано източник от избавителните служби на министерството на изключителните обстановки. Следствието осведоми, че образува наказателно дело за нарушения на техниката на сигурност, само че без да посочи броя на жертвите.

Оперативните служби оповестиха, че съгласно очевидци в хангара са влезнали 15 души да гасят пожар а, а след това петима са го напуснали. По предварителни данни повечето починали са жители на Китай , а двама - на Киргизстан. Всички са работели в производството или в склада. В хангара са се запалили материали за произвеждане на обувки и подготвена продукция, които отделят доста отровен пушек, отбелязва организацията.

Пожарът, обхванал 2000 кв. метра, на процедура е сподавен, на мястото работят криминалисти и психолози. Въздушните проби не демонстрираха надхвърлящи нормите концентрации на нездравословни вещества в обитаемата част от региона, осведоми по-рано министерството на изключителните обстановки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР